HTML

Kívül

Ha elhiszed, hogy Magyarországon kívül is van élet, ha érdekel, mi történik a világban körülötted, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Friss topikok

  • Tibike15: @fran7: Én szánlak téged. Van egyáltalán olyan dolog a világon, aminek tudsz örülni ? (2011.01.03. 20:16) Mi lesz veled, Terminátor?
  • Goompah: @igazságos: Hibás az érvelésed. A MÁV vagy a BKV fejlesztése sok időbe is telt volna, a vezetők ... (2011.01.02. 13:29) Trükkös vasút nem fizet

Linkblog

2010.12.30. 06:50 Határtalan

Az elnök betiltott meztelen mellkasa

Címkék: egyesült államok barack obama fehér ház

Hiába minden, idén nem láthatjuk majd az amerikai elnök meztelen felsőtestét, ugyanis a Fehér Ház megtiltotta a fotósoknak és az újságíróknak, hogy fürdőnadrágos képet készítsenek a Hawaii-on nyaraló Barack Obamáról.

Az elnök emberei még élénken emlékeznek arra a 2008-as esetre, amikor a frissen elnökké választott demokrata politikus elkövette azt a felelőtlenséget, hogy úszni ment Hawaii-on: az akkor készült képek bejárták az egész sajtót, olyan komoly lapok, mint a The Washingtonian is címlapon hozták a fürdőgatyás Obamát.
 
Ha ez nem lett volna elég, a fotók köré egész iparág épült, hamisították, ahol érték. Olyannyira, hogy az a bizonyos The Washingtonian-címlap sem az eredeti képet hozta, eltüntették ugyanis a hátteret és piros fürdőnadrágot adtak a megválasztott elnökre.
 
A Fehér Ház a jelek szerint tanult az esetből. Olyannyira, hogy amikor Barack Obama idén Floridába látogatott, a fotósokat az elnök közelébe sem engedték, csak a Fehér Ház hivatalos fotográfusa készíthetett képet róla, ő is szigorúan csak nyaktól fölfelé.
 
Nagy kérdés, hogy annak mi értelme van…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kivul.blog.hu/api/trackback/id/tr112547230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása