HTML

Kívül

Ha elhiszed, hogy Magyarországon kívül is van élet, ha érdekel, mi történik a világban körülötted, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Friss topikok

  • Tibike15: @fran7: Én szánlak téged. Van egyáltalán olyan dolog a világon, aminek tudsz örülni ? (2011.01.03. 20:16) Mi lesz veled, Terminátor?
  • Goompah: @igazságos: Hibás az érvelésed. A MÁV vagy a BKV fejlesztése sok időbe is telt volna, a vezetők ... (2011.01.02. 13:29) Trükkös vasút nem fizet

Linkblog

2011.01.19. 06:54 Határtalan

Vérfürdővel tér vissza Schwarzenegger

Címkék: hollywood arnold schwarzenegger

Igaz történeten alapuló filmmel térhet vissza a filmvászonra az év elején leköszönt kaliforniai kormányzó. Lesz sok akció, lövöldözés – egyszóval Arnie visszatér.

Egy-két kisebb szereptől eltekintve bő 7 évig hiányzott a filmvászonról Arnold Schwarzenegger, ám a 2003 novemberétől egészen idén január elejéig hivatalban volt kaliforniai kormányzó hivatali ideje lejártával alighanem újra megpróbálja meghódítani a mozilátogatókat.

A színész annyit elárult, hogy sok forgatókönyv megfordul mostanában a keze között, jelenleg a With Wings of Eagles című alkotás a legesélyesebb arra, hogy a visszatérő Scwarzenegger szerepet vállaljon benne.

Igaz történet alapján

„Jelen pillanatban három forgatókönyvet olvasok. Az egyik, amely már kormányzóvá választásom előtt foglalkoztatott, különösen tetszik. Ebben egy katonát játszanék, aki azt a parancsot kapja, hogy öljön meg egy csapat gyereket. Ám ő nem engedelmeskedik, hanem élete kockáztatása árán biztos helyre juttatja őket. A sztori igaz történeten alapul” – nyilatkozta Arnie.

A 63 éves színész ugyanakkor elismerte, hogy alighanem a korának megfelelő, azaz fizikailag kevésbé megterhelő szerepeket kell majd választania: „Clint Eastwood is így tett. A nagyon durva verekedős vagy lövöldözős jelenetek már nem mennek. Szeretnék sokkal inkább színészként viselkedni és hiszek benne, hogy menni fog”.

„Olyan vagyok, mint egy szivacs, minden tudást magamba szívok és készen állok új dolgok megtanulására” – tette hozzá Arnold Schwarzenegger.

A magam részéről nem szeretnék szkeptikus lenni, szóval csak annyit: majd meglátjuk. Szerintetek lesz színész Arnie-ból?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kivul.blog.hu/api/trackback/id/tr312594382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása