HTML

Kívül

Ha elhiszed, hogy Magyarországon kívül is van élet, ha érdekel, mi történik a világban körülötted, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Friss topikok

  • Tibike15: @fran7: Én szánlak téged. Van egyáltalán olyan dolog a világon, aminek tudsz örülni ? (2011.01.03. 20:16) Mi lesz veled, Terminátor?
  • Goompah: @igazságos: Hibás az érvelésed. A MÁV vagy a BKV fejlesztése sok időbe is telt volna, a vezetők ... (2011.01.02. 13:29) Trükkös vasút nem fizet

Linkblog

2011.01.10. 07:17 Határtalan

Nekiestek az ellenzéki vezérnek

Címkék: munkáspárt nagy britannia ed miliband radio 2

A brit ellenzéki Munkáspárt vezetője alaposan megkapta a magáét az egyik rádió hallgatóitól, akik egy betelefonálós műsorban okoztak kifejezetten kínos perceket Ed Milibandnek.
 
 
Ha úgy fogalmazunk: Ed Miliband (a fenti képen látható) nem aratott osztatlan sikert a Radio2 műsorában, akkor alighanem erősen túlbecsüljük a teljesítményét. A betelefonálók ugyanis egyáltalán nem kímélték a kormányzásból tavaly 13 év után kihullott brit Munkáspárt nemrég megválasztott első emberét, akinek felrótták, hogy testvére testén keresztüllépve foglalta el a posztot (a Miliband-testvérek egymás ellen indultak a választáson), megkérdőjelezték személyes elkötelezettségét, és a magánéletét sem kímélték.
 
Hiányzó szenvedély
 
Sok hallgató a szenvedélyt hiányolta a munkáspárti vezető személyéből és politikájából. „Szenvedélyt és tüzet szeretnék látni benned, Ed. Nem jön át az üzeneted. Semmi szenvedély nincs benned, túl nyugis vagy. Nem harcolsz, nem ütöd a vasat, amíg meleg” – hangzott az egyik kritika, amire Ed Miliband kénytelen volt elismerni, hogy nem sikerült elmagyaráznia a választóknak, ki is ő és milyen politikát képvisel.
 
„Tisztában vagyok vele, hogy politikusként és emberként is be kell járnom az utam, és ugyanez igaz a pártra is” – válaszolt az ellenzéki párt vezetője, akiben az egyik hallgató alaposan megforgatta a kést, amikor összetévesztette testvérével, Daviddel.
 
Mi lesz a gyerekkel?
 
A hívások egy része személyesebb témákat feszegetett, például azt, hogy a Munkáspárt vezére nem vette nevére első gyermekét. Ed Miliband elmondta, hogy már változott a helyzet, és tervei szerint mihamarabb elveszi párját, gyermekei anyját, Justine Thorntont.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kivul.blog.hu/api/trackback/id/tr342572829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása